carlos28355

Plex Media Server library missing after restart of server

Recommended Posts

I tried searching and searching for days but i cant seem to find an answer. I know its just my lack of knowledge but everytime the server reboots i have to readd my library so i can watch on my roku and apple tv. i cant be the only this is happening to?? Yet I cant seem to find a solution. Can someone help me please. thanks

 

*Unraid 6.3.5

Plex Media Server 1.10.1.4602-f54242b6b

PlexConnect (uninstalled until I can figure this out)

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, carlos28355 said:

I tried searching and searching for days but i cant seem to find an answer. I know its just my lack of knowledge but everytime the server reboots i have to readd my library so i can watch on my roku and apple tv. i cant be the only this is happening to?? Yet I cant seem to find a solution. Can someone help me please. thanks

 

*Unraid 6.3.5

Plex Media Server 1.10.1.4602-f54242b6b

PlexConnect (uninstalled until I can figure this out)

How is plex installed?  Plugin or docker application? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

See how little i know. I dont even know what a docker application is...haha its from a plug in from @PhAzE

 

 

* It looks like docker apps have a lot of benefit. Perhaps I need to look into installing that instead of the plug in?

Edited by carlos28355

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, carlos28355 said:

Perhaps I need to look into installing that instead of the plug in

That would be the best.  That type of application running as a plugin is frowned upon, and probably not too many people still do that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok ok please forgive me. I was able to get plex installed via docker. i know this has to be easy but i cant firgure it out nor can i find the answer online. I know it has to be there somewhere. i have like 20 tabs open and have been trying to find the answer for several days. I cant point the plex library to my share titled "My Movies" if I browse to add the folder through plex webgui i cant navigate out of "/var/lib/plexmediaserver" I tried to manually type to my movie folder using "/mnt/user/My Movies" and im sure thats wrong. it must be wrong because its not scanning my movie library. any ideas? thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, carlos28355 said:

it must be wrong because its not scanning my movie library. any ideas? thanks

Post a screenshot of your docker configuration, specifically the paths.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


Copyright © 2005-2017 Lime Technology, Inc. unRAID® is a registered trademark of Lime Technology, Inc.