Ockingshay

Members
  • Content count

    452
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ockingshay

  • Rank
    Advanced Member

Converted

  • Gender
    Undisclosed

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ockingshay

    Migration Tool

    There has been talk of helping users move from one file system to another, I guess for most on older servers that’s reisersFS to XFS and would like to know if this is still in the pipeline?
  2. Ockingshay

    unRAID OS version 6.5.3 available

    It would be really great to get scrolling in pop-up windows, so that on tablets I know when the process completes. I only ever see the first few lines and if I scroll, it scrolls the page behind the pop-up. 👍 At at the moment I just wait 5 mins and click the Red Cross, hoping it’s finished in time. this is is on an iPad Pro 12.9, but I’m sure it happens on other tablets. It also happens on my iPhone.
  3. Ockingshay

    [Support] Linuxserver.io - Unifi

    I have been running the controller on my iMac, but wanted to have it permanently running, so i installed this docker with default settings. I took a backup of my iMac controller and then carried out a restore on my unRAID controller. it picked up all my APs but i too was stuck on the adopting => disconnected loop. I changed the network type to "host" from "bridged" and it has all started working again. Is there a concern with using "host" ? What does that do to my server? am i going to have issues somewhere else now? i don't understand the semantics.
  4. Ockingshay

    unRAID OS version 6.5.2 available

    ‘I think it’s more to do with touchscreen and/or how safari handles it in iOS. ‘It’s iPad Pro, 2732x2048
  5. Ockingshay

    unRAID OS version 6.5.2 available

    Really nice update this, many thanks not completely related to this version but is apparent when you click on the “I” next to version number...is it possible to make pop-ups scrollable on a tablet? The release notes get chopped off. Same happens when the update is downloading and again when dockers/plug-ins are installing.
  6. Ockingshay

    Networking UI

    What you need is a few more network ports!
  7. Ockingshay

    Networking UI

    Non-tabbed view Haha, it just goes to show though how much work you’ve put in to making the GUI infinitely better. All the little tweaks and options, often forgotten. i literally haven’t touched my settings in years, which has spurred me on to have a little play and there it is so much more informative and user friendly now
  8. Ockingshay

    Networking UI

    yeah, that's better. I am using colour theme "white"
  9. Ockingshay

    Networking UI

    i should have mentioned that this was in "settings" -> "network settings" i cannot see "port up" in that screen thinking about it further, it should perhaps group them both together under bond0, rather than amending the settings for both in eth0, whilst leaving eth1 blank, with error message.
  10. Ockingshay

    Networking UI

    I have eth0 and eth1 bonded for a few years now, so I haven’t changed anything since the GUI has been changed over the last few software upgrades. Note: array started When I load the page it shows all the configuration in “interface eth0” and under “interface eth1” it says “interface not configured”. For simplicity and confusion wouldn’t it be better to collapse the entire eth1 section and have in say green writing something like interface bonded with eth0? because it’s in orange writing as though there’s something wrong it may confuse people enough as it did for me to create a post.
  11. Ockingshay

    unRAID OS version 6.5.0 Stable Release Available

    Yes, did have it, deleted it and now there's no errors. Many thanks!
  12. Ockingshay

    unRAID OS version 6.5.0 Stable Release Available

    Mar 14 22:23:21 Ruby emhttpd: error: get_key_info, 584: Invalid argument (22): get_message: /boot/config/._Pro1.key (-3) Mar 14 22:23:22 Ruby emhttpd: error: get_key_info, 584: Invalid argument (22): get_message: /boot/config/._Pro1.key (-3) Mar 14 22:23:23 Ruby emhttpd: error: get_key_info, 584: Invalid argument (22): get_message: /boot/config/._Pro1.key (-3) Mar 14 22:23:25 Ruby emhttpd: error: get_key_info, 584: Invalid argument (22): get_message: /boot/config/._Pro1.key (-3) Mar 14 22:23:26 Ruby emhttpd: error: get_key_info, 584: Invalid argument (22): get_message: /boot/config/._Pro1.key (-3) Mar 14 22:23:27 Ruby emhttpd: error: get_key_info, 584: Invalid argument (22): get_message: /boot/config/._Pro1.key (-3) Mar 14 22:23:28 Ruby emhttpd: error: get_key_info, 584: Invalid argument (22): get_message: /boot/config/._Pro1.key (-3) Mar 14 22:23:29 Ruby emhttpd: error: get_key_info, 584: Invalid argument (22): get_message: /boot/config/._Pro1.key (-3) Mar 14 22:23:30 Ruby emhttpd: error: get_key_info, 584: Invalid argument (22): get_message: /boot/config/._Pro1.key (-3) Mar 14 22:23:31 Ruby emhttpd: error: get_key_info, 584: Invalid argument (22): get_message: /boot/config/._Pro1.key (-3) Mar 14 22:23:39 Ruby shfs: error: get_key_info, 584: Invalid argument (22): get_message: /boot/config/._Pro1.key (-3) Mar 14 22:23:39 Ruby shfs: error: get_key_info, 584: Invalid argument (22): get_message: /boot/config/._Pro1.key (-3) Mar 15 06:07:49 Ruby root: error: /webGui/include/DeviceList.php: wrong csrf_token Mar 15 06:07:49 Ruby root: error: /webGui/include/DeviceList.php: wrong csrf_token Mar 15 06:07:49 Ruby root: error: /webGui/include/DeviceList.php: wrong csrf_token Mar 15 06:07:49 Ruby root: error: /webGui/include/DeviceList.php: wrong csrf_token I get these now, since being on 6.4 & 6.5. I haven’t touched my flash drive in years, should I put my pro key somewhere specific? It never stops the license from working however.
  13. Ockingshay

    [Support] Linuxserver.io - Plex Media Server

    If i try the extra parameter i get when it tries to start: Maybe my CPU is too old? EDIT: It actually looks to be a problem with my motherboard and it's onboard VGA. The problem i have is if i disable it, i lose IPMI, which as this server is locked under a stairs i need it for access. I can live without HW decoding, unless someone else has been successful at getting this to work with a supermicro mobo and xeon igpu. unRAID only gives me the matrox gpu onboard VGA if i try to set up a VM
  14. Ockingshay

    [Support] Linuxserver.io - Plex Media Server

    Yeah, https://ark.intel.com/products/65726/Intel-Xeon-Processor-E3-1275-v2-8M-Cache-3_50-GHz suppose to, not ever tried it though. maybe I have to enable it in my mobo.
  15. Ockingshay

    [Support] Linuxserver.io - Plex Media Server

    am i doing something wrong? i get this when i try these commands to enable HW decoding. My server is: Running 6.4rc14

Copyright © 2005-2018 Lime Technology, Inc.
unRAID® is a registered trademark of Lime Technology, Inc.