ThisIsXO

Members
  • Content count

    34
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ThisIsXO

  • Rank
    Advanced Member
  • Birthday 02/10/1996

Converted

  • Gender
    Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I've looked all over and I can't find a way to change my display name/username. Is there any chance this could be enabled or a plugin added? If it's possible for an admin to change my username could you please set it to "OmgImAlexis" as I'd like it to be the same as my Github account. http://github.com/OmgImAlexis
  2. ThisIsXO

    unRAID OS version 6.4.0 Stable Release Available

    The only issue I've had so far is even after moving the UI to port 99 and 9443 I can't bring up any of my containers on port 80 or 443 as they're still being used. I can't restart to check if that'll fix right now as I'm running a parity check but I'm guessing that's all I need todo to free the port from nginx? P.S. Love that my parity check went from 10MB/s per drive to 50MB/s after the last update.
  3. ThisIsXO

    docker compose?

    You don't need to do anything. Docker compose isn't some complicated program it's a single binary file that you add somewhere in your $PATH and you're good to go. The whole install is below. sudo curl -L https://github.com/docker/compose/releases/download/1.18.0/docker-compose-`uname -s`-`uname -m` -o /usr/local/bin/docker-compose sudo chmod +x /usr/local/bin/docker-compose
  4. ThisIsXO

    docker compose?

    I got docker-compose working perfectly by just using the linux install instructions from Docker's site. https://docs.docker.com/compose/install/
  5. ThisIsXO

    [Support] Linuxserver.io - Deluge

    I'm having issues with "No space left on device" showing up for large torrents. I've mounted /mnt/user/Downloads/DONE for finished torrents, /mnt/user/Downloads/DOWNLOADING for downloading ones and /mnt/user/Downloads/SEEDING for finished but still seeding torrents. The array itself has well over 500GB of free space. The cache has 100GB or so free of the 128GB total. The shares for Downloads which is /mnt/user/Downloads is set to "Yes" for cache. I wasn't sure if this was a deluge, docker or unraid issue so I'm starting here.
  6. At the top of every page I can see "This content only shows to members in the "Administrators" group."
  7. ThisIsXO

    Audio and Video Out of Sync

    Same issue here. Refreshing my browser, etc. fixes the issue but after about a minute the drift is back. I'm also using GPU for video and 3.5mm onboard for audio. Here's my VM xml incase it's needed. <domain type='kvm'> <name>Windows 10</name> <uuid>10b7c464-8b1f-425c-13ea-2e4348026bf4</uuid> <metadata> <vmtemplate xmlns="unraid" name="Windows 10" icon="windows.png" os="windows10"/> </metadata> <memory unit='KiB'>8388608</memory> <currentMemory unit='KiB'>8388608</currentMemory> <memoryBacking> <nosharepages/> </memoryBacking> <vcpu placement='static'>4</vcpu> <cputune> <vcpupin vcpu='0' cpuset='2'/> <vcpupin vcpu='1' cpuset='3'/> <vcpupin vcpu='2' cpuset='6'/> <vcpupin vcpu='3' cpuset='7'/> </cputune> <os> <type arch='x86_64' machine='pc-i440fx-2.5'>hvm</type> <loader readonly='yes' type='pflash'>/usr/share/qemu/ovmf-x64/OVMF_CODE-pure-efi.fd</loader> <nvram>/etc/libvirt/qemu/nvram/10b7c464-8b1f-425c-13ea-2e4348026bf4_VARS-pure-efi.fd</nvram> </os> <features> <acpi/> <apic/> <hyperv> <relaxed state='on'/> <vapic state='on'/> <spinlocks state='on' retries='8191'/> <vendor_id state='on' value='none'/> </hyperv> </features> <cpu mode='host-passthrough'> <topology sockets='1' cores='2' threads='2'/> </cpu> <clock offset='localtime'> <timer name='hypervclock' present='yes'/> <timer name='hpet' present='no'/> </clock> <on_poweroff>destroy</on_poweroff> <on_reboot>restart</on_reboot> <on_crash>restart</on_crash> <devices> <emulator>/usr/local/sbin/qemu</emulator> <disk type='file' device='disk'> <driver name='qemu' type='raw' cache='writeback'/> <source file='/mnt/user/domains/Windows 10/vdisk1.img'/> <target dev='hdc' bus='virtio'/> <boot order='1'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x04' function='0x0'/> </disk> <disk type='file' device='cdrom'> <driver name='qemu' type='raw'/> <source file='/mnt/user/ISOs/Win10_1511_English_x64.iso'/> <target dev='hda' bus='ide'/> <readonly/> <boot order='2'/> <address type='drive' controller='0' bus='0' target='0' unit='0'/> </disk> <disk type='file' device='cdrom'> <driver name='qemu' type='raw'/> <source file='/mnt/user/ISOs/virtio-win-0.1.118-2.iso'/> <target dev='hdb' bus='ide'/> <readonly/> <address type='drive' controller='0' bus='0' target='0' unit='1'/> </disk> <controller type='usb' index='0' model='ich9-ehci1'> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x07' function='0x7'/> </controller> <controller type='usb' index='0' model='ich9-uhci1'> <master startport='0'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x07' function='0x0' multifunction='on'/> </controller> <controller type='usb' index='0' model='ich9-uhci2'> <master startport='2'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x07' function='0x1'/> </controller> <controller type='usb' index='0' model='ich9-uhci3'> <master startport='4'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x07' function='0x2'/> </controller> <controller type='pci' index='0' model='pci-root'/> <controller type='ide' index='0'> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x01' function='0x1'/> </controller> <controller type='virtio-serial' index='0'> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x03' function='0x0'/> </controller> <interface type='bridge'> <mac address='52:54:00:64:cd:0f'/> <source bridge='br0'/> <model type='virtio'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x02' function='0x0'/> </interface> <serial type='pty'> <target port='0'/> </serial> <console type='pty'> <target type='serial' port='0'/> </console> <channel type='unix'> <target type='virtio' name='org.qemu.guest_agent.0'/> <address type='virtio-serial' controller='0' bus='0' port='1'/> </channel> <input type='mouse' bus='ps2'/> <input type='keyboard' bus='ps2'/> <hostdev mode='subsystem' type='pci' managed='yes'> <driver name='vfio'/> <source> <address domain='0x0000' bus='0x06' slot='0x00' function='0x0'/> </source> <rom file='/mnt/user/ISOs/vbios.dump'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x05' function='0x0'/> </hostdev> <hostdev mode='subsystem' type='pci' managed='yes'> <driver name='vfio'/> <source> <address domain='0x0000' bus='0x06' slot='0x00' function='0x1'/> </source> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x06' function='0x0'/> </hostdev> <hostdev mode='subsystem' type='pci' managed='yes'> <driver name='vfio'/> <source> <address domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x1b' function='0x0'/> </source> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x08' function='0x0'/> </hostdev> <hostdev mode='subsystem' type='usb' managed='no'> <source> <vendor id='0x045e'/> <product id='0x009d'/> </source> </hostdev> <hostdev mode='subsystem' type='usb' managed='no'> <source> <vendor id='0x058f'/> <product id='0x6366'/> </source> </hostdev> <memballoon model='virtio'> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x09' function='0x0'/> </memballoon> </devices> </domain>
  8. Since the latest versions of UNRAID have been focussing on hardening the OS I think it'd be fitting for the forums to be looked at security wise. Currently there's quite a bit of mixed content on the forums including youtube videos and other embedded content some of which has even been posted by admins/mods in here. For example the Youtube video posted here. I also noticed the forums and website are missing a CSP as well as any security headers.
  9. ThisIsXO

    [Support] Linuxserver.io - Medusa

    I screwed up and broke that, it's fixed in develop and will be in master in a week or so. Sorry.
  10. ThisIsXO

    [Support] Linuxserver.io - Medusa

    Please open an issue on our Github and I'll have one of the devs looking into this. https://github.com/pymedusa/Medusa/issues/new
  11. ThisIsXO

    [Support] Linuxserver.io - Medusa

    Just re-installed the Docker... same problem.... has the fix been merged into the Medusa Github? Is the Docker re-built? Thanks for all this! It'll be merged within the next 6 hours, if you really need it working now just save the settings as it's only the test button that's broken. If you ever need fixes like this just use `docker exec -it medusa bash` then `cd app/medusa && git checkout develop && git pull` then just restart the container and you're good to go.
  12. ThisIsXO

    [Support] Linuxserver.io - Medusa

    The team behind Sickrage moved over to Medusa apart from one member as we had a falling out. Medusa is really active and we try to get a new release out every 1- 2 weeks. If we're missing anything that would allow you to move over please just open an issue on Github and we'd be happy to help.
  13. ThisIsXO

    Cheap GPU for XEON pass through

    I've tried with 2 different $10 AMD cards as dummy cards and had no luck so I wasn't sure if maybe there were only certain cards that worked or if it was just that I was trying to use a AMD card with a nVidia one.
  14. I've currently got a XEON E3-1230 V2 in my UNRAID server. I've upgraded my GTX 650 TI to a GTX 1050 2GB and I finally have a Windows 10 VM working. I have a GTX 750 in the first slot in order to have the 1050 working but I need to replace it with a cheap card since the 750 is borrowed and in Australia it still costs around $200 AUD so instead of buying myself a GTX 750 to use as a dummy card I was hoping to find something else to use.
  15. ThisIsXO

    emhttp segfault

    I've found thread after thread of this so it's at least not an isolated incident and seems to go back as far as v4 of the web ui.

Copyright © 2005-2018 Lime Technology, Inc.
unRAID® is a registered trademark of Lime Technology, Inc.